Friska barn!

Publicerat: 8 maj, 2008 i Livet

Nu är barnen friska igen! Jösses vad skönt! Tindra vill fortfarande inte äta helst, men hon dricker ordentligt och kräks inte! Blev inget dagis idag, men vi har i alla fall varit ute stort sett hela dagen! Blev en tur i skogen med hund & barn med nya vagnen. Funkade bra! 😀 Mattis har repat sig från vaccinationen och mår som vanligt igen!

Idag har det ju varit galet varmt igen! Säkert 20-22 grader! Man är inte riktigt van vid det kan man ju säga, så jäklarns vad jag svettas!

Var på föräldragrupp på bvc idag! Vi var bara tre mammor som dök upp och vi pratade om vaccineringar. Var väl inte så mycket jag inte visste förut, men jag tycker ändå det var trevligt!

Senare på eftermiddagen hjälpte vi mamma att hämta hem en åkgräsklippare som hon har köpt! Sen körde lillbrorsan och klippte gräset ir asande fart! 😀 Och på tal om lillbrorsan… Han har ju hamnat i målbrottet lillkillen (blir 13 i sommar) och han låter sååå kul! 

Bjuder på några bilder på nya fina vagnen också idag! Tog kort när vi skulle gå premiärturen i förrgår kväll! 🙂 Mattis gillar verkligen sin vagn och när han har somnat vid 21-22 sover han sååå gött i den halva natten innan han vaknar, äter & somnar om vid 3:30 på natten… Härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s