Cirkus, tatueringar och familjeliv…

Publicerat: 31 maj, 2012 i Livet

Det har slarvats med bloggen måste jag ju erkänna. Jag har haft tankarna på annat håll helt enkelt. 🙂 I helgen var vi på cirkus. Cirkus Scott. Det var supertrevligt och barnen var helt lyriska. Jag hade köpt VIP-biljetter vilket innebär att vi fick 16 scott-pengar (att använda på aktiviteter), plats på första raden, program, dvd och en del snacks. Tindra provade alla aktiviteter som fanns, hon satt t.o.m. på elefanten! Hon är modig hon. 🙂 Att uppleva en cirkusföreställning från första rad är helt klart lite speciellt. Man blir en del av föreställningen vare sig man vill eller inte när clownerna drar igång.
Dotterns namn har äntligen hamnat på kroppen. Gjorde ju Mattis först på vändter fot. Svullnade så illa att jag knappt kunde gå, så jag fick tänka om med placeringen av hennes namn… Det fick bli på bröstet. Inga senor, inga ben och mjuk fin hud som är lätt att tatuera. Så nu sitter den där och det blev sååååå snyggt!
Den med Mattis namn är såklart också snygg, men tatueraren var tvungen att köra rätt hårt i den läderhuden så det har varit en smärtsam historia kan man väl säga… 🙂

Snart är det sommarlov för barnen. Vi har inte lyckats med att de ska kunna vara helt lediga hela sommaren, men 5 veckor helt ledigt och de övriga veckor blir det max 2 dagar/vecka på dagis fritids. Då är den ena av de två dagarna en 4-timmars dag. Känns helt ok, de ska nog kunna känna sig rätt lediga. 🙂 Jag ska jobba på ett gruppboende här i samhället så jag slipper dessutom så lång restid som jag brukar ha. Skönt!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s