Äntligen planterat en del…

Publicerat: 15 april, 2013 i Livet

Strax innan påsk planterade jag en del blomsterfröer som ska ut i rabatter och spirorör när det blir varmare. En del sköt iväg och hotade att bli stora innan frosten ens var i närheten av att försvinna på nätterna… Så jag väntade med att sätta alla andra fröer som jag hade planerat plantera. Helt enkelt för att jag inte har plats för allt inne om de hinner bli lite större innan man kan sätta ut dem.
Men igår kände jag att nu kan jag inte vänta mer! Det var varmt & gott ute (15 grader på eftermiddagen) och risken att frosten håller i flera veckor till är ju rätt … minimal.
Fick planterat Vit studentnejlika, Vitluva, Grönvit iris, Svart akleja, Akleja kristall, Riddarsporre percivial, Akleja William guiness, Vit fänrikshjärta, Stjärnflocka, Jättelök, Backnejlika, Lila physalis, Luktärt, Judas silverpenningar, Solros (fröer plockade från våra egna solrosor förra året), Svartöga, Sommarrudbeckia, Blomstertobak. Lite smått & gott som ska ut i rabatter och krukor sen. (på tal om det måste jag köpa lite stora krukor ja…) Paprika, tomat & gurka är nu också planterat. Så får vi se vad det blir av det. 🙂
Sonen planterade lite han också: Mojjes mix av ätbara blommor och Fjärilsblommor junior. 🙂 Han tycker sånt är så kul. 🙂
Just nu ser det ut så här i köket:
2013-04-15 10.10.13

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s