Höstlov!

Publicerat: 29 oktober, 2013 i Barnen, Livet, Mitt liv, Vänskap

Och jag är hemma med barnen. Föräldraledig då de ville ha lov. Känns skönt att kunna ge dem det.
Sen att lovet kanske inte blir som jag hade hoppats på men vi försöker göra det bästa av det. Jag hade planer på att ta barnen till badhuset, men det får jag nog hoppa över då jag har ett hål i hakan… Kanske till helgen om läkningsprocessen går fort nog. :-/

I lördags var vi hemma hos Älmhultfamiljen vi träffade på Kreta. Det var dags för återträff med Kretagänget! Det var vi, Sturupfamiljen och Göteborgfamiljen som samlades hos Älmhultfamiljen. Vi hade sett fram emot detta jättemycket, det var underbart att träffa alla och vi hade så roligt! Tyvärr slutade kvällen i blodvite och det vart inge bra alls… Men jag läker. Hoppas jag.
Första gången jag får en knytnäve i ansiktet och förhoppningsvis sista, för sådär skönt är det ju inte… Underläppen liknar mest köttfärs på insidan och jag har ett hål i hakan hela vägen in till munnen. Käken värker, käkleden har fått en törn och gör att jag får konstant huvudvärk.
Mina kära älmhultsvänner har varit en klippa i detta. De stöttar och älskar. Vilka pärlor. Jag älskar dem för det, för det här är tufft även om jag, som vanligt, försöker att inte visa nåt och se stark ut.

Men nog blir jag hindrad av denna konstanta värk… Jag som ville ha roligt med mina barn den här veckan! 😦
Men en bio ska jag i alla fall ta med dem på… Och så håller jag tummarna att det läker fort och huvudvärken släpper. Så att jag kan ta med barnen och bada som jag hade lovat!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s